top of page

Bij Rotterdam Warehouse Solutions bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw logistieke behoeften te voldoen:

  1. Op- en overslag: Wij beschikken over moderne faciliteiten in Botlek en Maasvlakte met ruime opslagcapaciteit voor diverse goederen.

  2. Crossdocken: Onze efficiënte crossdockfaciliteiten zorgen voor snelle en naadloze overslag van goederen, waardoor uw logistieke processen geoptimaliseerd worden.

  3. Orderpicken: Ons ervaren team staat klaar voor nauwkeurig orderpicken, of het nu gaat om pallets of individuele stuks, om aan uw specifieke eisen te voldoen.

  4. Fyco: Wij voeren fysieke controle uit als onderdeel van douanecontroles, waarbij de aanwezigheid van gassen wordt gemeten om de veiligheid van goederen en personeel te waarborgen.

  5. Douaneafhandeling: Ons deskundige team verzorgt een soepele en professionele afhandeling van douaneformaliteiten, waardoor uw import- en exportprocessen probleemloos verlopen.
     

Bij Rotterdam Warehouse Solutions combineren we deze diensten om u een geïntegreerde logistieke oplossing te bieden, waarbij efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid voorop staan.

bottom of page