top of page

Bij Rotterdam Warehouse Solutions bundelen we drie decennia aan expertise en toewijding, vertegenwoordigd door onze gepassioneerde oprichters.

Martin Terlouw is met 40 jaar aan ervaring in op- en overslag een doorgewinterde professional op het gebied van warehouse management, sales, crossdocking, logistieke processen en douaneafhandeling. Zijn diepgaande kennis draagt bij aan een soepele en efficiënte afhandeling van uw logistieke behoeften.

Dennis Langendam, met 30 jaar ervaring, is verantwoordelijk voor allerlei complexe IT-gerelateerde vraagstukken. Hij is de drijvende kracht achter op maat gemaakte oplossingen voor ons warehouse management systeem, e-warehouse projecten, financiële zaken en human resources.

Stefan de Wit, met 30 jaar ervaring in de logistieke wereld, fungeert als uw verbinding binnen Rotterdam Warehouse Solutions. Of het nu gaat om wegvervoer, zee- of luchtvrachten, of misschien zelfs spoorvervoer, Stefan staat garant voor een naadloze coördinatie van uw logistieke operaties.

 

Samen vormen Martin, Dennis en Stefan een dynamisch team dat zich inzet voor het succes van uw logistieke processen. Welkom bij Rotterdam Warehouse Solutions, waar ervaring, innovatie en betrokkenheid samenkomen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

bottom of page